Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihayet Yıkılıyorlar

Nihayet Yıkılıyorlar Çanakkale Merkez

Nihayet Yıkılıyorlar

Çanakkale Merkez Ziveriye Sokak’ta, eski il özel idaresinin arka tarafından bulunan binaların yıkımına dün itibariyle başlandı.

Eski Alman Sokağı olarak bilinen Ziveriye Sokak’ta, aylar öncesinden boşaltılan ve mart ayının başında yangın çıkan binanın dün itibariyle Enkazcı tarafından yıkımına başlandı.

Geçtiğimiz yıl meclisten çıkan 5 kat imar izni kapsamında yıkılıp yerine yenisinin yapılması beklenen fakat uzun süredir yıkılmayan binanın, uyuşturucu kullananların gece – gündüz yuvası olduğu iddia ediliyordu. 2 Mart 2017 tarihli gazetemizde “Yıkılması İçin Yanması Mı Gerekiyor” başlığı ile yangın haberine yer vermiştik.

Sahipleri ikna edilen ve boşaltılan evlerin iki ev arasında olması sebebiyle diğer evlere zarar vermeden yavaş ve ince çalışmaları gerektiğini belirten Enkazcı Kepçe Operatörü Necip Otmanoğlu(51), trafiğin yoğun olduğu sokağın trafiğe kapatılması nedeniyle de zaman sorunu yaşadıklarını belirtti. Otmanoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada “Bugün izin verildi. Yapabildiğimiz kadar seri ve dikkatli bir şekilde, fazla toz yapmadan çalışıyoruz. Yarın cuma olduğu için trafik yoğun ve sokağı kapattıramayabiliriz.” diye konuştu. Otmanoğlu, kısa sürede pembe binanın yıkımını bitirip mavi binanın da yıkılacağını ifade etti.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech