Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadağ’dan Memleket Meselesi Vurgusu

Karadağ’dan Memleket Meselesi Vurgusu

Karadağ’dan Memleket Meselesi Vurgusu

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, beraberinde Ezine İlçe Koordinatörleri ile birlikte Ezine’yi ziyaret etti.

 İl Başkanı Karadağ, Referandum çalışmaları kapsamında geldiği Ezine’de güne Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nu ziyaret ederek başladı. Karadağ ve beraberindeki heyet, Başkan Babaoğlu görüşmesinin ardından belediye personelinden referandum çalışmaları kapsamında destek istedi.

Heyet, Belediye binası ziyaretinin ardından yeni parti binasına taşınan Ezine İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Fırat Akgün’e ilçe binasının hayırlı olmasını dileyen Karadağ, Akgün’e Türk Bayraklı bir tablo hediye etti. Başkan Karadağ, burada yaptığı açıklamada Referandum çalışmaları kapsamında 2. kez Ezine’yi ziyaret ettiğini ve bunun da yetmeyip sık sık teşkilatları ile buluşacağını ifade etti. 16 Nisan’ın o veya bu parti meselesi olmadığını ifade eden Karadağ, “16 Nisan Memleket meselesidir” dedi.

Parti binasının ardından Karadağ ve partililer, Ezine’de esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla hasbıhal etti. Heyet esnafa ve vatandaşlara 16 Nisan’ın önemini ve neden evet verilmesi konusunda bilgiler vererek destek istedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech