Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öz: Ülgür Gökhan’a Karşı Yapılanları Şiddetle Kınıyorum

Vekil Öz’den Gökhan’a Destek:

Vekil Öz’den Gökhan’a Destek: Ülgür Gökhan’a Karşı Yapılanları Şiddetle Kınıyorum

Çanakkale CHP’li Milletvekili Bülent Öz, stadyumda düzenlenen 18 Mart törenlerinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yapılan sözlü saldırıları ve yuhalamaları şiddetle kınadığını belirten bir açıklama yayımladı.

A

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Misafir olarak geldikleri Özgürlükler Şehri Çanakkale’de tribünlerde yerini alan vatandaşlarımız adeta ezberletilmiş bir şekilde, talimat almışçasına, Belediye Başkanımız Sayın Ülgür GÖKHAN’ı ismi telaffuz edildiği andan konuşması bitene kadar yuhalamışlar ve misafir oldukları kentin yerel yönetim temsilcisine saygısızlık yapmışlardır dedi.

“KORKMAYIN ÇANAKKALE HER ZAMAN SİZLERİ MİSAFİRPERVER KARŞILAYACAKTIR”

CHP’li Öz; Eğer kent sahiplerine müsaade edilseydi ve tribünlerde Çanakkale Halkı yer alabilseydi, Kentimize misafir gelen Sayın Cumhurbaşkanına, Bakanlara ve Bürokratlara karşı Çanakkaleliler olarak nasıl misafirperver olduğumuzu görebilirdiniz. Başka illerden kentimize getirdiğiniz misafirlerimize aşıladığınız düşmanca sözleri biz 100 yıl önce bu topraklarda bizleri vatanımızdan etmek için gelen düşmanlarımıza sarf etmedik. Çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 18 Mart 1934 yılında ölen Askerlerin annelerine hitaben yaptığı konuşmada; Burada bir dost vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükûn içinde uyuyunuz. Sizler, Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlâtlarını harbe gönderen analar! Gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlâtlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlâtlarımız olmuşlardır.’ Dediği sözlerde Türk milletinin ne kadar saygılı ve ne kadar misafirperver olduğunu göstermiştir. Korkmayınız Çanakkale halkı her zaman sizleri ve kentimize gelen misafirlerimizi  misafirperverlik ve saygı karşılayacaktır.

Ülkemizde yaratılmak istenilen bu ötekileştirmeye bu ayrışmaya artık bir dur demeniz gerekiyor. Çanakkale Halkı bu saygısızca davranışa Hayır demektedir.” dedi.

“İTİBARSIZLAŞTIRMA POLİTİKASIDIR”

CHP’li Öz konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Üstelik Sayın Ülgür Gökhan’a yapılan saygısızlık kutlamalar için geldiği tören alanında üst aramasına tabi tutulmasıyla başlamamıştır. Bu üst arama engeli, kentin yerel yönetim temsilcisi olan Belediye Başkanına karşı yapılan itibarsızlaştırma politikasıdır fakat asla başarılı olunamayacaktır.

Bugün 18 Mart Deniz Zaferi Kutlaması Resmi Programı olan Stadyum Törenlerinde, Çanakkale’de halk iradesi ile seçilmiş ve Çanakkale’yi temsil eden Sayın Ülgür Gökhan’a Yapılanları şiddetle kınıyorum.”

Öte yandan CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in de konu ile ilgili bugün 18.00’da Golf Bahçesi’nde açıklama yapması bekleniyor.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech