Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Çavuşoğlu Kent Protokülüyle Buluştu

Bakan Çavuşoğlu Kent Protokülüyle

Bakan Çavuşoğlu Kent Protokülüyle Buluştu

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt   Çavuşoğlu, Çanakkale Valiliği’ni ziyaret ederek kendisini karşılayan kent protokolüyle bir araya geldi.

Valilik ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kahramanlar toprağı ve şehitler diyarı Çanakkale’de bulunmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu kaydeden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale programından bahsettikten sonra “Değerli Valime ve tüm arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür eden Vali Orhan Tavlı da ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu.

Valilik makamında Vali Orhan Tavlı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Belediye Başkan Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder katıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech