Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepez’den Türkiye’ye Hoşgörü Örneği

Kepez’den Türkiye’ye Hoşgörü Örneği

Kepez’den Türkiye’ye Hoşgörü Örneği

Kepez’de karşılıklı yürütülen Evet ve Hayır kampanyaları demokrasinin güzel bir örneğini sunuyor.

Çanakkale AK Parti Kepez Belde Teşkilatı tarafından Kepez Meydanı’nda 16 Nisan’da oylanacak olan anayasa değişikliğini anlatmak için ‘Evet’ çadırı kuruldu. Aynı zamanda belediye binası önünde de Hayır kampanyası devam ediyor. Karşılıklı ve sorunsuz yürütülen bu iki referandum kampanyası demokrasinin ve ifade özgürlüğünün güzel bir örneğini sunuyor.

Evet, çadırında bir taraftan vatandaşlara anayasa maddeleri anlatılırken bir taraftan da ikramlarda bulunuluyor. Yaklaşık 3-4 gün Kepez meydanında kalacak çadırda vatandaşlara anayasa değişikliğine neden evet demeleri gerektiği detaylıca anlatılmaya çalışılacak. Ardından çadır, Kepez Beldesinin mahallelerinde de kurularak buralarda mahalle sakinlerine ulaşmayı hedefliyor.

Kepez Belde Teşkilatı Dış İşler Sorumlusu Özcan Barın; “Referandum sürecinde Kepez’de çadırımızla çalışmalara devam edeceğiz. Çadır Kepez’in yedi değişik noktasında halkımızla buluşacak. Sonuç ne olursa olsun,  dostluk olsun, ülkemiz vatanımız için olsun. Sadece evet diyoruz. Demokrasinin en güzel örneğini biz Kepez’de sunuyoruz. Karşımızda da ‘hayır’ kampanyası için çalışan bir araç var. Aramızda hiçbir sorun olmadan, özgür iradelerimizle kampanyalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech