Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Medeni Cesaret Örneği: Gülfer Erol

Bir Medeni Cesaret Örneği:

Bir Medeni Cesaret Örneği: Gülfer Erol

Geçtiğimiz hafta sonu Avrupa Konutları Musıki Topluluğu tarafından Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü’ne İÇDAŞ desteğiyle özel anma konseri gerçekleştirildi. Konser sırasında Ezine-Bozalaklı 50 yaşındaki Gülfer Erol, sahneye çıkarak Yıldırım Bekçi ile düet yaptı.

Avrupa Konutları Musıki Topluluğu koro şefi aynı zamanda da solisti olan Yıldırım Bekçi’ye çocukluğundan beri hayran olduğunu ifade eden 50 yaşındaki Gülfer Erol; “Sizinle düet yapmak bir daha bana nasip olmaz.” diyerek soluğu sahnede aldı. Programın sunucusu, uzun yıllar TRT sunuculuğu yapmış olan Mustafa Yolaşan; “Sanatçılarımızı sahneye alıyoruz. Halktan birini neden almayalım.” diyerek seyirciden alkış aldı ve mikrofonu Erol ile Bekçi’ye bıraktı.
Çocukluk hayalini gerçekleştirmeyi başaran Erol, sahneden indikten sonra gazetemize konuşarak şu sözleri söyledi:
“Türk sanat müziğini çok seviyorum. Sahnede çok heyecanlandım, tabii ki böyle ünlü isimlerin yanında şarkı söylemek çok güzel bir duygu. Bu kalabalığın karşısına çıkmak da çok heyecan vericiydi. Ben Yıldırım Bey’e çocukluğumdan beri hayranım. Benim babam da hayranıydı. Ondan bana geçti. Yıldırım Bey ile düet yapmak benim çocukluk hayalimdi. Bir daha elime böyle bir şey yapmak için fırsat geçmezdi. Ben de değerlendirmek istedim. Aklıma geldi. Aklıma geleni yaptım, atıldım sahneye. Yapmasaydım sonra pişman olurdum. Keşke yapsaydım dememek için sahneye çıktım.”

Gülfer Erol; tüm kadınlara cesaret ve ilham verecek bir davranışta bulunarak bir medeni cesaret örneği gösterdi. Daha önce hiç sahne tecrübesi olmamasına rağmen hayali için cesaret etti. Hayalini gerçekleştirmesi bir yana seyircinin de takdirini kazanarak büyük alkış topladı. Herkese bir kez daha bir kadının isterse başaramayacağı bir şey olmadığını kanıtlayarak yüzlerde bir tebessüm bıraktı.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech