Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tıp Bayramı çelenk töreni ile başlayacak

Tıp Bayramı çelenk töreni

Tıp Bayramı çelenk töreni ile başlayacak

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yapılacak olan etkinlikler kapsamında Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün programı belli oldu.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri bu yılda her yıl olduğu gibi Cumhuriyet Meydanına çelenk koyma töreni ile başlayacak. Çanakkale’deki kurumlar bu özel gün ile alakalı mesaj paylaşırken, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri ile ilgili de bilgiler verdi.

14 Mart’ın Tıp Bayramı olması vesilesiyle Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Cumhuriyet Meydanına çelenk bıraktıktan sonra ‘Sağlık çalışanları sağlık için yürüyor’ sloganı ile Golf Çay Bahçesine doğru Kordon boyundan yürüyüş gerçekleştirecek. Çanakkale Tabip Odası ise 14 Mart 2017 Salı günü saat 09.00 da Devlet Hastanesi doktorları ile birlikte Cumhuriyet Meydanına yürüyüş, ardından da saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni gerçekleştirecek.

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ise 14 Mart Tıp Bayramı için; “Toplumun ve insanımızın sağlığının korunması hususlarında her zaman yüksek bir özveriyle emek sarf eden sağlık çalışanlarımızın, 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Türk Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Turan Çavdar ise bu özel gün ile alakalı yaptığı açıklamada; “Ülkeyi işgale karşı tepki, milletin evlatlarının vatan, bayrak ve devlet sevdasının timsali, direnişin bir kaynağıdır 14 Mart Tıp Bayramı. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, Millet olarak hepimizin daha huzurlu, aydınlık 14 Martlara ve yarınlara ulaşmamızı diliyorum” dedi.

Çanakkale MHP İl Başkanı Hakan Pınar; “Gece gündüz, kar çamur, bayram tatil demeden, büyük bir fedakârlıkla, insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı gösteren, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu saygın ve onurlu mesleği, büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarının, insan hayatına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.    Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech