Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seferler 7 güne çıkıyor

Seferler 7 güne çıkıyor

Seferler 7 güne çıkıyor

Çanakkale’ye yapılan uçak seferleri artıyor. Türk Hava Yolları, 25 Mart itibariyle haftada 5 gün yapılan uçak seferlerinin 7 güne çıkarılacağını bildirdi.

Seferlerin artırılması konusunda açıklama yaparak Çanakkale’nin gelişen bir kent olduğunu vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çanakkalemiz turizm, sanayi ve tarihi bir arada bulunduran bir kent. Yapılan yatırımlar doğrultusunda ciddi bir ziyaretçi artışı olduğu görülmektedir. Bu doğrultuda ulaşım anlamında doğabilecek sıkıntıların önüne geçmek için Türk Hava Yolları ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda uçak seferlerinin artmasını talep ettik. Kendileri bu talebimizi makul karşılayarak uçak seferlerinin artacağını belirtti. Artık Çanakkale-Ankara arası haftanın 7 günü seyahat edilebilecek. Vatandaşlarımız tarafından sabah saatlerinde uçak seferleri olması talebi bu sayede gerçekleşmiş olacak. Uçak seferlerinin artıyor olması turizm alanına da büyük destek sağlayacak. Turist sayısında artış olmasını ümit ediyoruz” dedi.

Çanakkale’ye vefa borcumuz var diyen Turan, “Troia yılı ilan edilmesi ve uçak seferlerinin artıyor olması Çanakkalemizin marka bir kent olduğunu bir kez daha gösterecektir. Büyük kahramanlıklar sonucu düşman işgaline karşı konulan şehitler diyarı Çanakkalemize vefa borcumuz var” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech