Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk Fidanlar Dikildi

İlk Fidanlar Dikildi Yenice

İlk Fidanlar Dikildi

Yenice Belediyesi Anaokulu ve Yenice Orman İşletme Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Bir Öğrenci Bir Fidan’ projesi kapsamında ilk fidanların dikimi gerçekleştirildi. 

Fidan dikimi için yapılan törene, Yenice   Orman İşletme Müdürü İbrahim Metin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Atik, Yenice Belediyesi Anaokulu Müdürü Fatih Altaş, Orman İşletme Şefleri ve personelleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından çam fidanları belirlenen yerlere dikildi. Yenice Belediyesi Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri Asar Orman İşletme Deposu yakınlarında bulunan ve geçtiğimiz yıllarda yanarak yok olan ormanlık alanı yeniden yeşertmek amacıyla proje ortağı olan Yenice Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla ilk fidanlarını diktiler.

Gerçekleştirilen program doğrultusunda sabah ve öğlen grubu öğrencileri Yenice Belediye Başkanlığının tahsis etmiş olduğu araçlar ile  ağaç dikimi alanına ulaşımı sağlandı. Yenice Orman İşletme Müdürü İbrahim Metin, ağaç dikimi konusunda öğrencileri bilgilendirildi. Daha sonra velilerinin ve çalışanların da yardımıyla Öğrenciler tarafından çam fidanları belirlenen yerlere dikildi. Fidan Dikiminden sonra Yenice Orman İşletme Müdürlüğünün ikramı olan yemeklerini yediler.

Öğrenciler, oluşturmuş oldukları ‘Yenice Belediyesi Anaokulu Hatıra Koruluğu’na gelecek aylar içerisinde gözlem ve değerlendirme gezisi yapacaklar.

İHA

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech