Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Kızoğlu’ndan Güvenlik Çağrısı

Muhtar Evren Kızoğlu’ndan Güvenlik

Muhtar Evren Kızoğlu’ndan Güvenlik Çağrısı

Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu, Cevatpaşa Mahallesindeki işletme sahiplerine ve apartman yöneticilerine mahallenin güvenliği noktasında bir çağrıda bulundu.  

Her işyerinde ve apartman girişinde bulunması gereken güvenlik kameralarının bulunduğu sokağı da görecek şekilde ayarlanması gerektiğini ifade eden Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu toplumsal huzura katkı vurgusu yaptı.

Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu; “İşletme sahipleri ve apartman yöneticileri güvenlik kamerası kullanmalıdır. Çanakkale’de nüfusun hızla artması nedeniyle istenmeyen bazı vakalar sıklıkla yaşanmaktadır. O yüzden herkes tedbirli olmak durumundadır.  İşyerlerinde mevcut bulunan bazı kameralar ya direk kasaları ya da iş yeri girişini görüntü altına alıyor. Oysa işyerlerindeki bir kamera sokağı da görebilecek şekilde yerleştirilmelidir. Apartman girişlerine konması gereken kameralara da sokağı da görüntüleyecek şekilde açı ayarı yapılmalıdır. Bu noktada güvenlik sistemleri firmaları da bazı kampanyalar ile maliyetleri indirerek destek verebilirler.  Firmalar da işyeri sahiplerine ve vatandaşlara yardımcı olmalıdır” dedi.

Emniyet Müdürü Celal Sel’in rutin kimlik kontrolü uygulamasının çok yerinde bir karar olduğunu vurgulayan Muhtar Kızoğlu; “Emniyet güçlerimiz her türlü olaya anında müdahale ediyor. Özellikle yeni Emniyet Müdürümüz Celal Sel’in uyguladığı rutin kimlik kontrolleri sayesinde kentte huzur içinde yaşıyoruz. Ancak nüfusun artması emniyet mensuplarının üzerindeki iş yükünü artırmış bulunmaktadır. Bazı vakalarda emniyet mensupları saatlerce görüntü izlemek zorunda kalıyor.  Bir çok olay da olay yerinde sık aralıklarla bulunan güvenlik kameraları sayesinde hızlıca çözülüyor. Bunu hafifletmek ve toplumsal huzura katkı sağlamak amacıyla hepimiz tedbirler almak durumundayız” dedi.

Dilek Akşen

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech