Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor

Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor Çanakkale

Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesi arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolü imzalandı.

Çanakkale’de girişimcilik eğitimi almak isteyenlere yönelik çalışmalar devam ediyor. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile MÜSİAD arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolü imzalandı.

Protokolü Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Ali Çalışkan, MÜSİAD adına ise Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız imzaladı. Protokol kapsamında 2017 yılı içinde 4 grup Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.  Eğitimler 25 kişilik gruplar şeklinde hafta içi 4 gün ve toplam 32 saat olacak. Eğitimlere katılanlardan sigortası olmayanlara günlük 20 tl cep harçlığı ile genel sağlık, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri ödenecek. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüklerinden ve Hizmet Merkezlerinden yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr adresinden de yapılabilecek. İlk kursun eğitim tarihleri ise 8 – 11 Mart 2017 olarak planlanmakta.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech