Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toplu Sözleşme Çalıştayı’nda Referandum Çağrısı

Toplu Sözleşme Çalıştayı’nda Referandum

Toplu Sözleşme Çalıştayı’nda Referandum Çağrısı

Çanakkale Eğitim Bir Sen, bu yıl hükümet ile yetkili sendika arasında iki yılda bir yapılan toplu sözleşme hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Eğitim çalışanlarının talepleri ve çözüm önerileri çalıştayı, Kepez Mesleki Eğitim Merkezinde yapıldı. Çalıştayın başlangıcında bir açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Numan Yaşar, “Yetkili ve etkili sendika olarak eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve bu konuda tabandan tavana tüm teşkilatımızla birlikte hazırlıklarımız hızla devam etmektedir. Bu toplu sözleşme sürecinde kazanacağınız ve önceki toplu sözleşmelerde kazandığımız hak ve kazanımlarımızın heba olmaması ve istikrarlı, daha güvenli bir Türkiye için 2010 yılındaki Anayasa Değişikliği’nde toplu sözleşme maddesinin de içinde bulunduğu maddeler için ‘evet’ dediğimiz gibi başta terör ve ekonomik konularda hızlı ve etkili önlemlerin çok daha hızlı ve kolay alınabilecek ve Türkiye’yi çift baskılıktan kurtaracak bu anayasa değişikliğine de ‘evet’ diyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik zaman diliminde devletimizin bekası için kazanımlarımızın devam etmesi için güçlü Türkiye için ‘evet’ diyeceğiz. Bir düşünmenizi istiyorum, şimdi Irak ve Suriye’de yüzde yüz zam verseler ne olur. Bizim ülkemize de aynı oyunu oynamak istiyorlar, bu oyunların bozulması için evet diyeceğiz.” dedi.

Ağustos ayına kadar sürecek çalışmaların en verimli şekilde devam edeceği ve eğitim çalışanları için maksimum kazanımlar alacağının gayreti içinde olacaklarını vurgulayarak çalıştayı sona erdirdiler.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech