Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

At Çiftliği Mi Olacak?

At Çiftliği Mi Olacak?

At Çiftliği Mi Olacak?

Kullanılmaz hale gelerek atıl duruma düşen Yeni Kordon’daki erkek öğrenci yurdu, yıllardır projelendirilmeyi bekliyor. Yurt bahçesi şimdilik iki ata terk edilmiş durumda…

Bahçesinde atların gezdiği ve yer yer at dışkılarının görüldüğü Erkek Öğrenci Yurdunun akıbeti konusunda yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Konumu gereği kıymetli bir arazide bulunan atıl Erkek Öğrenci Yurdu’nun nasıl değerlendirileceği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz Aralık ayında Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Özkan, Atatürk Caddesinde atıl durumda olan ve bahçesinde atların gezdiği Erkek Öğrenci Yurdu binasının son aşaması hakkında bilgi vererek, “Projelendirme aşamasındayız. Haftaya Ankara’da olacağım. Bir takım sosyal ihtiyaca yönelik bünyeler ile birlikte İl Müdürlüğünün de bünyesinde yer alacağı fonksiyonel bir yapı düşünülüyor. Mülk Kurumun özel mülküdür. Benim kanaatime bir itibar olursa ben eğitim süreçleri ve çalışma anlayışları gereği diğer bölümlere nazaran daha farklı bir yapısı olan Tıp Fakültesi öğrencileri için orada ayrıca bir yurt düşünüyorum” demişti.

Dilek Akşen

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech