Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenci Temsilcileri Sorunları Tartıştı

Öğrenci Temsilcileri Sorunları Tartıştı

Öğrenci Temsilcileri Sorunları Tartıştı

Çanakkale Öğrenci Meclisi tarafından Çanakkale merkez ve ilçelerden gelen 52 okuldan öğrenci temsilcisinin okul ve ilçelerdeki sorunların aktarılması amacı ile yapılan öğrenci meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda önümüzdeki hafta 81 ilden gelecek öğrenci temsilcileri ile Çanakkale’de çalıştay düzenleneceğini aktarıldı.

Çanakkale Öğrenci Meclisi Çanakkale Temsilcisi Taha Yılmaz; “Çanakkale Öğrenci Meclisi, Çanakkale’nin tüm öğrencilerini kapsayan bir kurum. Şimdiye kadar birkaç aktiviteler imza atmış olsak da asıl aktivitelerini bundan sonra gerçekleştireceğiz. 14 Dönemde daha aktif olup daha iyi işlere imza atacağız. Haftaya da 81 ilin başkanlarını çağırıp Çanakkale’de bir çalıştay düzenlenmek istiyoruz” diye konuştu.

Toplantıda alına kararların Milli Eğitime aktarılacağını belirten Yılmaz; “Temsilci arkadaşlar tarafından okullarda yapılacak ve yapılması istenilen faaliyetler konuşulacak. Kendi okullarında ve ilçelerdeki sorunların bize bildirilerek bu konular dilek ve şikâyetler komisyonunda konuşacağız. Çıkacak en doğru karar verilerek bunları Milli Eğitime bildireceğiz” dedi.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech