Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DENTUR Çanakkale’nin Nesini Sevdi?

DENTUR Çanakkale’nin Nesini Sevdi?

DENTUR Çanakkale’nin Nesini Sevdi?

Geçen sene Ramazan Ayında GESTAŞ A.Ş. tarafından kiralanıp Çanakkale Boğazı’nda iftar programları düzenlenen ‘Erdoğan Yazıcı’ isimli feribotun bağlı olduğu DENTUR, şimdilerde Çanakkale’de başka bir seferi yapmaya hazırlanıyor.

Çanakkaleli Sivil Toplum Kuruluşları ve Çanakkaleliler, Midilli seferlerinin ısrarla Odunluk İskelesi, Babakale veya Assos’tan yapılmasını isterken, Çanakkale’yi çok seven firma ise Midilli seferini Küçükkuyu’dan yapmaya hazırlanıyor.

Öğrenilene göre Çanakkaleli siyasiler, Çanakkalelilerin sağ duyusuna kulak verip önümüzdeki günlerde bu şirketin nereden sefer yapması gerektiğine karar verecekler. DENTUR firması, GESTAŞ adına seferleri Küçükkuyu’dan yapması halinde Çanakkale esnafı bu seferlerden hiçbir ekonomik çıkar elde edemeyecek.

Midilliden gelecek olan turistlerin büyük bir bölümü alışverişini körfezdeki ticarethanelerden yapıp geri dönecek. Yunanistan anakarasından oldukça uzakta olan midilli halkı, tüm yaşamsal ihtiyaçlarını büyük bir bölümünü ayvalık ve dikili bölgesinden karşılarken geri kalanının da Küçükkuyu ve  bölgesinden karşılayacak olması, Çanakkale esnafının bir ayağına gelen bir şansı daha kaçırmış olduğu tartışma konusu oldu. Çanakkale esnafının umutları da idareciler sayesinde bir kez daha suya düşmüş oldu.

Güngör Yıldız

 

 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech