Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Arslan bugün Çanakkale’ye geliyor

Bakan Arslan bugün Çanakkale’ye

Bakan Arslan bugün Çanakkale’ye geliyor

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Çanakkale iline yaptığı yatırımları STK temsilcilerine, Muhtarlar ve İşadamlarına anlatmak üzere yarın Çanakkale’ye geliyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerde bulunmak ve Bakanlığın Çanakkale yatırımlarını STK temsilcilerine, Muhtarlara ve İşadamlarına anlatmak üzere Çanakkale’ye geliyor.

Bakan Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Çanakkale yatırımları ile ilgili Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Dr. İbrahim Bodur Salonu’nda bir toplantı yapacak.  AK Parti İl Başkanlığı ve Valilik ziyaretinin ardından Lapseki’ye geçiş yapacak olan Bakan, Belediye önünde halka hitap edecek.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Çanakkale’deki programının sonunda 1915 köprüsünün temelinin atılacağı noktası olan Lapseki  Şekerkaya Mevkii’nde incelemelerde bulunacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın 16.30’da Çanakkale’ den ayrılması planlanıyor.

Dilek Akşen

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech