Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görme Engelli Öğrencilere Ziyaret Hediyesi

Görme Engelli Öğrencilere Ziyaret

Görme Engelli Öğrencilere Ziyaret Hediyesi

Gelibolu Belediyesi’ni okul müdürleri, öğretmenleri ve velileri nezaretinde ziyaret eden Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğrencilerine Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, tarafından mp3 müzik çalar hediye edildi.

Çanakkale’nin tek görme engelli okulu olan Gelibolu Yahya Çavuş İlk ve Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim gören 15 öğrenci Gelibolu Belediyesi’ni ziyaret etti. Okul müdürü Ali Demirdağ, öğretmenleri ve velileri nezaretinde belediye ana hizmet binasını ziyaret eden öğrencilere öncelikle bina gezdirilerek birimlerin işleyişi hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen öğrenciler kurum içi gezisini Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan rehberliğinde sürdürerek, daha sonrasında başkanlık makamında Belediye Başkanı Mustafa Özacar ile biraraya geldi.

Minik misafirlerini başkanlık şeref salonunda ağırlayan Başkan Özacar, “Geleceğimiz ve umudumuz olan öğrencilerimizi, değerli öğretmen ve velilerini belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı, öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Ziyaret sırasında Başkan Özacar’a okulun 7.sınıf öğrencisi Selma Bozan, arkadaşları adına kendilerinin yaptığı bir tespih hediye ederken, okullarına gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özacar da, belediyeyi ziyaret eden öğrencilerin her birine daha önce verdiği sözü yerine getirerek mp3 müzik çalar hediye etti. Bu sürpriz ile oldukça mutlu olan öğrenciler aldıkları bu hediyenin ardından günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özacar, öğrenci velileri ile de sohbet etti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech