Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defterdar Işık Emekli Oldu

Defterdar Işık Emekli Oldu

Defterdar Işık Emekli Oldu

2013 yılında Çanakkale Defterdarı olarak atanan Mustafa Işık, emekliye ayrıldı ve Çanakkale kamuoyuna teşekkür mesajı yayımladı.

2013 yılında Çanakkale Defterdarı olarak atanan Mustafa Işık, Çanakkale’de dört yıl boyunca Defterdarlık görevini yürütmesinin ardından emekliye ayrıldı. 42 yıl hizmet verdiği Maliye teşkilatına bağlı olarak Türkiye’nin farklı illerinde Müdür, Defterdar Yardımcısı ve Defterdar olarak görev yapan Işık’ın aynı zamanda Bağımsız Denetçi, Mali Müşavir, Defterdar ve Defterdar Yardımcıları Derneği Başkanı unvanları da bulunuyor.

IŞIK’TAN TEŞEKKÜR

Görev yaptığı süre içinde Çanakkale halkının sevgisini kazanan Işık, emekliliğe ayrılması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı. Işık mesajında şu ifadelere yer verdi:

“42 yıl şerefle, onur ve zevkle hizmet verdiğim Maliye Teşkilatından Çanakkale Defterdarı unvanıyla 20.02.2017 tarihinde emeklilik nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Maliye Bakanlığının her kademesinde bulunan üst yöneticilerime, çalıştığım illerdeki Mülki İdare Amirlerine, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyelerine, SMMM odalarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine gerek beraber çalıştığım gerekse çeşitli vesilelerle tanışıp görüştüğüm meslek mensubu dostlarıma, Çanakkale’nin güzide basınına ve yöneticilerine, kıymetli mesai arkadaşlarıma,  hizmetim boyunca her daim yanımda ve arkamda olan saygıdeğer meslektaşım, eşim Sevgican Hanıma bu vesileyle teşekkür eder sevgi ve muhabbetlerimi bildirir saygılar sunarım.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech