Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayali, Tokyo’da Ayyıldızlı Formayı Giymek

Hayali, Tokyo’da Ayyıldızlı Formayı

Hayali, Tokyo’da Ayyıldızlı Formayı Giymek

Elde ettiği başarılar ile adını geniş kitlelere duyuran Çanakkale’nin gururu Buse Aygün ile Çanakkale’nin önemli inşaat firmaları arasında bulunan Hakem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Durmaz, arasında 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye’nin ilk 8 bayan yüzücüsü arasında bulunan ve Yüzme Türkiye Şampiyonu olmuş Buse Aygün, ayrıca açık deniz yüzme milli sporcusu… Aygün, Türkiye’yi 4 kez Avrupa Şampiyonasında temsil etti. Su altı Apnea’da Türkiye Şampiyonu olarak Türk Milli takımına seçilen Buse Aygün, aynı zamanda yüzme koşu Türkiye Şampiyonu, Bisiklet, Koşu Türkiye ikincisi unvanlarına da sahip…

Düzenlenen törene Hakem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Durmaz ve Buse Aygün arasında yapılan sponsorluk anlaşması imzalandı. Hedefleri hakkında gazetemize konuşan, Balkan ve Avrupa Şampiyonasında dereceye girmek ve 2018 Akdeniz oyunlarında Türkiye’yi temsil etmek olduğunun altını çizen Aygün hayalinin ise, 2019 Avrupa oyunlarında derece yapmak ve 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Ayyıldızlı formayı giymek olduğunu söyledi.

Hakem İnşaat Yönetim Kurulu üyesi ve kurumsal iletişimcisi Şeyma Durmaz Çetin, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada Hakem İnşaat’ın Çanakkale ve ilçelerinde nitelikli konut ürettiğini, bu çalışmaları yürütürken spora da ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek başarıları ile Çanakkale’nin gururu olan Buse Aygün ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladıklarını ve kendisine başarılar dilediklerini söyledi.

Özlem Uysal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech