Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bigalı Esnaflar Toplandı

Bigalı Esnaflar Toplandı Biga

Bigalı Esnaflar Toplandı

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 54.Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.  Zekican Düğün Salonundaki toplantının, Divan Başkanlığını Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ejder yaptı.

 Olağan Genel Kurul toplantısına, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Bülent Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP İl Genel Meclis üyesi Rıdvan İpek, CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Yenice, Ezine, Ayvacık, Çan, Biga, Lapseki, Gökçeada, Gelibolu ve Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları ile kooperatif üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları katıldı.

Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, bilanço, gelir ve gider tablosu, denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından raporlar ibra edildi. Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu, 2016 yılının Esnaf Kefalet Kooperatifleri için oldukça başarılı bir yıl olarak geçtiğini söyledi.

İHA

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech