Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hediyeler Sahiplerini Buldu

Hediyeler Sahiplerini Buldu 17

Hediyeler Sahiplerini Buldu
17 Burda AVM kampanyası kapsamında yeni yıl hediyeleri için yapılan çekilişin sonuçları, 11 Şubat saat 15.00’te 17 Burda AVM’de açıklandı.

2 Aralık 2016- 5 Şubat 2017 tarihleri arasında 100 TL alışveriş yapan herkesin katılım sağlayabildiği kampanya sona erdi. Çekiliş ile birlikte gerçekleştirilecek Sarpedon konseri ise soğuk hava nedeniyle iptal edildi. Konser iptal edilirken çekiliş ise aynı sebeple AVM’nin ikinci katında gerçekleştirildi.
4. Noter Kemal Genç çekilişi başlatmadan önce; “Aynı anda 5 kişinin çekeceği toplarla önce asil talihliler sonrasında yedek talihlileri belirleyeceğiz. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
Toplamda 94.711 kişinin katıldığı kampanya yoğun ilgi gördü. 1900 kişinin bileti ise alışveriş iade sebebiyle iptal edildi. Esas 17 Burda AVM’de noter huzurunda, Milli Piyango İdaresi’nin izniyle halka açık olarak yapılan çekilişle; 1 adet Wolkwagen Tiguan, 3 adet Mondial Scooter, 10 adet Iphone 7, 2 adet PlayStation 4 ve 1 adet Ipad Mini Retina sahiplerini buldu.  Büyük ödül Wolkwagen Tiguan’ın sahibi ise 46.834 numarasıyla Çanakkaleli Sevgi Akın oldu. Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech