Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayalet şehir Çanakkale

Hayalet şehir Çanakkale Çanakkale’de

Hayalet şehir Çanakkale

Çanakkale’de dün etkili olan soğuk hava ve fırtına şehrin sokaklarının adeta bir hayalet şehir gibi boş kalmasına yol açtı.

Hafta içi paylaştığımız haberde, Çanakkale için hafta sonu hava sıcaklıklarının oldukça düşeceğine değinmiştik. O şekilde de oldu. Dün itibari ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Çanakkale için açıkladığı hava sıcaklığı 4 derece olmasına rağmen, ara ara görünen yağmur ve fırtına nedeniyle daha soğuk hissedildi. Sonuç olarak, Çanakkaleli kent sakinleri hafta sonu tatilini eve kapanarak geçirmek zorunda kaldı.

Kordonda zaman zaman etkisini arttıran fırtına, dalgaların kordon duvarlarını aşmasına neden oldu. Soğuk hava yüzünden kentli kordona çıkamayınca meydan martılara kaldı. Hafta sonu kentlilerin alışveriş işin ziyaret ettikleri dükkânlar ve sokaklar boş görüntüsüyle terk edilmiş bir havaya bürünürken, en çok yoğunluğun olduğu Kuyumcular Çarşısı’nda da durum farklı değildi.

Meteoroloji’den yapılan değerlendirmelere göre yetkililer, hafta başından itibaren yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olabileceğini belirterek, vatandaşın hazırlıklı olması konusunda uyarılarda bulundu. Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech