Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedi Evi Tartışması Büyüyor

Kedi Evi Tartışması Büyüyor

Kedi Evi Tartışması Büyüyor

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Av. Gültekin Yıldız, Atatürk Caddesinde bulunan bir kedi evinin önünde partililer ile birlikte basın açıklaması düzenledi.

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkan Yrd. Av. Gültekin Yıldız, hayvan zehirlenmeleri ve ölümleri hakkında Çanakkale Belediyesi’nin sorumlu olduğunu ifade eden bir basın açıklaması yapmıştı. Cevap olarak Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “9 tane kedi evimiz var. 7 tane de sokak hayvanlarını besleme noktamız var. Halk Bahçesi, Özgürlük Parkı, Evcil Hayvan Oyun Parkı, 71’inci Yıl Parkı, Sarıçay kenarı, Yeni Kordon, Troia Atı önü. Buralardan geçmiyor herhalde bu sevgili avukat. Bu beslenme alanlarının olduğu yerlerde otomatik sulaklar vardır ve buralardaki beslenmeler kuru mamalar ile yapılmaktadır. Ayrıca hayvan severlerimiz de bu hayvanların beslenmesi ile ilgili, hatta bazen kirlilik de yaratıyor olsa gönüllülükle hayvanları beslemektedir” diyerek konuya açıklık getirmişti.

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkan Yrd. Av. Gültekin Yıldız Atatürk Caddesinde bulunan bir kedi evinin önünde partililer ile birlikte basın açıklaması düzenleyerek Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a cevap verdi.

Teşekkür beklerken kenti tanımamakla itham edildiklerini ifade eden Yıldız; “Biz Ülgür Gökhan’ın makam aracı ile gezdiği sokakları karış karış, ev ev teşkilat olarak geziyoruz. Biz sokağımızı mahallemizi şehrimizi tanıyor, kentin sorunlarını tespit ediyor ve çözüm önerileri getiriyoruz.  Halkın ses olarak bu sorunları da basın açıklaması yolu ile duyuruyoruz. Bu kedi evi de dün belediye başkanının dün yaptığı basın açıklamasında bahsettiği yedi kedi evinden biridir. Sayın başkan diyor ki benim Çanakkale’de kedi evi anlamında kaliteli hizmet noktalarım var ve ben bu hizmet noktalarında otomatik suluklarla su ihtiyaçlarını karşılıyorum, kuru mama ile de mama ihtiyaçlarını karşılıyorum. Burada bir suluk ya da kuru mama yok.  Kediler kaderine terk edilmiş. Gönüllüler olmasın bizim sokak hayvanlarımız kışı geçiremez. Bu noktalarda yerel idare anlamında hiçbir hizmet yok. Sokak hayvanlarının bu noktada kışı atlatma şansı yok” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZLA AYNI ÜNİVERSİTEDEN MEZUNUM

“Hayvanseverler de bize oy versin manasında yapılmış bu faaliyetler kâğıt üzerindedir. Haritanın üzerinden kedi evi işaretlemekle hizmet yapılmıyor. Açık bir teklifte bulunuyoruz. Çanakkale belediyesi duyarlı davransın. Yapamıyorsa bize söylesin. Biz, AK Parti olarak yaparız. Yerel idarecilik ciddiyet ve sorumluluk gerektirir. Sayın Başkan basın açıklamasında bilmem hangi üniversiteden mezun diyerek bir siyasi parti yöneticisini alaylı bir şekilde dile getirmesi kendisinin makamına yakışmamaktadır. Çok merak ediyorsa söyleyim, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı üniversiteden mezunum. Bununla da gurur duyuyorum” dedi. Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech