Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlara Özel Referandum Bilgilendirmesi

Kadınlara Özel Referandum Bilgilendirmesi

Kadınlara Özel Referandum Bilgilendirmesi

Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından kadın üyelere açık olarak önceki gün ‘Anayasal Demokrasi ve Başkanlık Sistemi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Referandum sürecinde yürütülecek çalışmalara ilişkin yapılan toplantı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl’ün açılış konuşması ile başladı. Dünyadaki Başkanlık Sistemi Pratikleri ve Anayasa Değişikliği Paketi hakkında CHP Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Av. Güneş Pehlivan bilgilendirmede bulundu, referandum sürecine ve illere göre sonuç tahminlerine ilişkin çeşitli üniversitelerden bizzat istedikleri sosyolojik araştırmaları sundu.

Araştırma sonuçları büyük ilgi gördü. Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Erdem’in sunumunun ardından katılımcıların soru ve görüşleri alınarak, İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl tarafından deprem felaketi nedeniyle Ayvacık İlçesinde yaşanan mağduriyete vurgu yapıldı. Ayvacık İlçesine Cumhuriyet Halk Partili kadınlar tarafından yapılacak geçmiş olsun ziyaretinin planlanması ve yardım çalışmalarına ilişkin görev paylaşımı yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar, “Cumhuriyetimiz Anayasal çoğulcu demokrasi ve parlamenter sistemin güçlendirilmesiyle yükselecektir. Yurdumuza ve halkımıza duyduğumuz akıl, gönül ve sadakat bağı için ‘HAYIR’ diyoruz” dediler.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech