Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa harikası çocuklardan harika çalışmalar

Doğa harikası çocuklardan harika

Doğa harikası çocuklardan harika çalışmalar

17 Burda alışveriş ve yaşam merkezinde hafta sonu Çanakkale Doğa Okulları tarafından düzenlenen “Doğa Harikası Çocuklar Etkinliği” ile öğrencilerini hem eğitti hem eğlendirdi.

17 Burda AVM’de düzenlenen Doğa Harikası Çocuklar Etkinliği’ne Doğa Okulları Çanakkale Kampüsü’nün kurucularından Murat Çelik, Okul Müdürü Hıdır Kılıç, Müdür Yardımcıları Sibel Yörük ve Burcu Köse, Doğa Anaokulu ve branş öğretmenleri ve yüzlerce öğrenci katıldı. Gün boyu süren etkinliklere büyük ilgi gösteren öğrenciler, doğa konseptli eğitim modelini uygulamalarıyla öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Mantık küplerinden akıl oyunlarına, robotik atölyeden 3D printer çalışmasına, Minecraft kodlamasından ritim atölyesine bir çok etkinlikle Doğa Okulları’na özel yeni nesil eğitimin ayrıcalıklarını keşfeden öğrenciler eğlenceli bir gün geçirdi.

 Doğa Anaokulu öğretmenleri, etkinliğe katılan öğrencilerle birlikte Çanakkale Şehitler Abidesi ve Troia Atının alçı boyama etkinliği yaptı. Daha sonra mantık setleri ile yaratıcı düşünme ve örüntü çalışmaları yapıldı. Matematik ve satranç öğretmenlerinin önderliğinde yapılan akıl oyunları yarışmasına katılan öğrenciler ilk defa tanıştıkları akıl oyunlarına büyük ilgi gösterdi. Müzik öğretmenleri tarafından ritim atölyesinde keyifli dakikalar geçiren minikler, beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde dans ederek eğlendi. Öte yandan, bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından hazırlanan stantlarda ise 3D yazıcının uygulamalı olarak çalışma prensibini öğrenen veliler ve çocuklara, akıllı tahtalarla Doğa Okulları’ndaki yeni nesil eğitimin ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Mini robotlarla yapılan gösteri de etkinliğe katılan çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Doğa harikası çocuklar etkinliğe katılan öğrencilere etkinlik sonunda sertifikaları verilirken, akıl oyunlarına katılan öğrencilere de uçurtma hediye edildi. Mutlu çocuk öğrenir felsefesi ile gerçekleştirilen etkinliklere katılan öğrenciler kadar velilerin de mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech