Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO Afet Bölgesinde Aktif Görevde

ÇTSO Afet Bölgesinde Aktif

ÇTSO Afet Bölgesinde Aktif Görevde

ÇTSO Yönetim Kurulu, Ayvacık’ta art arda meydana gelen depremlerin ardından mağdur olan köylülere destek olmak amacıyla deprem bölgesine gitti.

Deprem bölgesinde yapılan çalışmalarını ve vatandaşlarla el ele olup destek olduğunu anlatan ÇTSO, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ayvacık merkezli yaşanan depremlerde can kaybının olmaması tesellimiz olurken, bölgede yürütülen yardım faaliyetlerinde aktif görev almaktayız. Devletimizin Çanakkale’deki en üst makamı olan Sayın Çanakkale Valimizin başkanlığında yürütülen faaliyetlerde görevimizi hassasiyetle yerine getirmekteyiz.

Sayın Valimiz Orhan Tavlı’nın yönetiminde sürdürülen faaliyetlerde Ayvacıklı olan Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ahmet Selçuk Erdoğan, ÇTSO Yönetim Kurulu tarafından tam yetkili olarak görevlendirilmiştir.

Devletimiz her türlü felakette vatandaşına güçlü elini daima uzatmaktadır. Devletimizin gücü ve vatandaşını sahiplenme büyüklüğü Ayvacık’ta da bir kez daha görülmüştür. ÇTSO olarak devletimizin yanında, vatandaşlarımızla el eleyiz. Bu görev ve sorumluluk bilincimizle bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz.

Millet olma bilinci bu tür doğal afetlerde daha çok ortaya çıkmaktadır. Türk milleti, birbirine yardım eden, zorluklar içindeki komşusuna kol kanat geren dünyaya örnek bir millettir. Ayvacık köylerinde yaşanan yıkımlarda devletimizin kurumları hızla yardıma koşarken, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) olarak biz de bütün imkânlarımızı seferber ettik.

Depremden zarar gören vatandaşlarımıza yönelik yürütülen çalışmalarda ÇTSO olarak görev almak kurumsal sorumluluğun ötesinde, insanlık görevimizdir. Türk milleti tarih boyunca sayısız felaketler görmüş, yaşamıştır. Ancak hepsinden de el ele vererek, birbirine sarılarak, destek olarak çıkmayı başarmıştır. Allah daha büyük felaketler vermesin. Can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir.

Depremden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve kamuoyuna ÇTSO olarak Sayın Valimiz Orhan Tavlı’nın yönetiminde sürdürülen faaliyetlerde sonuna kadar yer alacağımızı duyururuz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech