Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özer: “Çan’a da bir el atın”

Özer: “Çan’a da bir

Özer: “Çan’a da bir el atın”

MHP Grup Başkanvekili Recep Cahit Özer, İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantılarında yaptığı konuşmada Ezine Gıda İhtisas OSB’nın Çanakkale için önemine değinirken, Çan için de alınan aynı kararın uygulanması için siyasilerin devreye sokulmasını istedi.

“Barışın Şehri dediğimiz Çanakkale’de son zamanlarda birbirine yakın olay yaşadık. Kar maskeli şahıslar tarafından iki genç kardeşimiz öldürüldü ve Esenler Mahallemizde yine kar maskeli şahıslar tarafından bir marketimiz soyulmaya çalışıldı. Bu konuda Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nün göstermiş olduğu üstün başarıyı tebrik ediyorum. İki olayda da failleri çok kısa sürede yakalayarak adalete teslim ettiler.” ifadeleriyle kent gündemini kısaca değerlendiren Özer, konuşmasında mecliste alınan Gıda İhtisas OSB kararlarına da yer verdi.

11 Temmuz 2014 tarihinde bütün parti gruplarının ‘Evet’ oylarıyla Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kararını aldıklarını ve çalışmanın Çanakkale için çok büyük önem arz ettiğini ifade eden Özer, “Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin kuruluşunu, siyasi iktidar da takip ederek oldukça büyük mesafeler kat edildi. Zannediyorum yakında tüm Çanakkale’ye hayat verecek bir Organize Sanayi Bölgesi kurulmuş olacak.” dedi.

Özer, konuşmasına Çan için de benzer bir karar alındığını fakat henüz bir gelişme olmadığını ifade ederek devam etti: “2014 Ekim ayında yine hepinizin oylarıyla, bütün parti gruplarının ‘Evet’ oylarıyla bir karar daha alındı. Çan İbrahim Bodur Karma Organize Sanayi Bölgesi… Ne yazık ki bu karar, burada alınmaktan öteye gitmedi. Şimdi, iktidar partisinin değerli üyelerine söylüyorum. Çan meclis üyelerine ve değerli başkanım size söylüyorum… Sayın başkan bilhassa size söylüyorum. Biraz el atın şu işe! Ezine, siyasi iktidardan desteği görüyor da Çanakkalemizin en önemli Sanayi ilçesi olan Çan’da bu kararı almışken, niye bir adım atılamadı?

Sayın başkan kardeşiniz, iktidar partisinin genel başkan yardımcısı… Bülent Turan gibi çok güçlü bir vekiliniz var. Kendisi Grup Başkanvekili… Ayhan Gider gibi yine güçlü bir vekiliniz daha var özel idareyi 10 yıl idare etmiş. Çan İbrahim Bodur Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin de hayata geçirilmesini sağlayın diye uyarılarımı yapıyorum. İnşallah, bizim sözümüz burada dikkate alırsınız.” Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech