Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇYDD Başkanını seçti

ÇYDD Başkanını seçti Çağdaş

ÇYDD Başkanını seçti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Çanakkale Şubesi 16. Seçimli Genel Kurulu 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Türkan Saylan Sosyal Tesisleri Belediye Nikah Salonunda, saat 14:00’da başlayan ÇYDD Çanakkale Şubesi 16. Seçimli Genel Kuruluna çok sayıda dernek üyesi katıldı. Şiir dinletisi ile başlayan genel kurul şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile devam etti.

ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş genel kurulda yaptığı konuşmada; “ Türkiye’nin içinde bulunduğu şu koşulları düşündüğümüzde, bizim bu Genel Kurulu yapmamız bana biraz lüks gibi geliyor. Türkiye gerçekten zor zamanlarda ve gittikçe kötüye giden bir ülke görünümüne bürünmüş durumda. Ancak tabi ki kişiler ve kurumlar üzerlerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirdikleri sürece, ülkemizin de ileriki günlerde bugünlerden daha iyiye gideceğini ümit ediyorum. Ancak dediğimiz gibi ülkemizdeki son durumlar, özellikle Anayasanın değişimi, yeni rejim değişiklikleri, meclisteki çalışmaları görüyorsunuz. Mevcut iktidarın tek başına her şeyi yapabilme cüretini maalesef içimiz buruk bir şeklide izliyoruz. Bu koşullar altında yapacağımız Genel Kurulda, bundan sonraki dönemde derneğimizi geldiği yerden daha ileriye götürecek arkadaşların görev almasını temenni ediyoruz. Siz değerli dernek üyelerinin de görev alan arkadaşlara sonsuz desteklerinizi devam ettireceğinizi düşünüyorum. Ben Genel Kurulda hazır bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

2015-2016 Faaliyet Raporu sunuldu

Aynı zamanda ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı da olan ÇYDD Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş’ın konuşmasının ardından Divan Kuruluna aday olan, Divan Kurulu Başkanlığına Mustafa Şakarcan, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığına Mehmet Caner, Yazmanlığa Selma Karalak’ ı Genel Kurulun görüşüne sundu. Ardından ÇYDD Çanakkale Şubesi Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş tarafından ÇYDD Çanakkale Şubesi 2015-2016 Faaliyet Raporu, katılan tüm üyelere sunuldu.

Başkan değişmedi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Çanakkale Şubesi 16. Seçimli Genel Kurulu sonunda yapılan sandıklı seçimle, blok liste ile başkanlığa tekrar Prof. Dr. Kenan Kaynaş seçildi. Divan Kuruluna ise Genel Kurulun görüşüne sunulan adaylardan;  Divan Kurulu Başkanlığına Mustafa Şakarcan, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığına Mehmet Caner, Yazmanlığa Selma Karalak seçildi.

(Engin Ören)

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech