Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kar gitti yağmur geldi

Kar gitti yağmur geldi

Kar gitti yağmur geldi

Uzun süredir yağan kar yerini yağmura bıraktı. Günlerce yağan kar nedeni ile birçok yol kapanmış, belediyeler ise seferber olmuştu. Kar yaşının durması sonrası ise yağmur etkili oldu. Meteoroloji Müdürlüğü de yağmurların devam edeceği ve şiddetini arttıracağı bilgisi paylaştı.

Çanakkale uzun yıllardan sonra en soğuk kışlarından birini yaşadı. Günlerce devam eden kar yaşamı olumsuz etkilerken, belediyeler ise günlerce karla mücadele için seferber olmuştu. Kar yağışı son bulurken yerini yağmura bıraktı.

SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Erken Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, hafta başında etkisini gösteren yağışların, hafta sonuna kadar devam edeceği bilgisi verildi.

Pazartesi gün ilk saatlerden itibaren bölgemiz genelinde başlayıp devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çanakkale’nin güney (Ayvacık, Bayramiç ve Yenice) ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yetkililer yaşanabilecek su baskını, ani sel, ulaşımda aksamalar, yağış anında kısa süreli fırtına, yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı, vatandaşın tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. (Eren Aşnaz)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech