Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cenaze töreni yürekleri dağladı

Cenaze töreni yürekleri dağladı

Cenaze töreni yürekleri dağladı

Önceki gece arkadaşlarıyla büfede otururken silahlı bir kişinin saldırısıyla hayatını kaybeden Çanakkaleli genç, son yolculuğuna uğurlandı.

Çarşamba gününü Perşembe gününe bağlayan gece saat 03:10’da, silahlı bir kişinin büfede oturan üç gencin üzerine ateş açmasıyla hayatını kaybeden gençlerden Mehmet Kaan Onat(22) dün Mecidiye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Çanakkale Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde merhumun arkadaşları, akrabaları, komşuları ve çok sayıda Çanakkaleli vatandaş hazır bulundu.

Gözyaşlarının sel olduğu törende merhum Mehmet Kaan Onat’ın acılı ailesi ayakta durmakta zorluk çekti. Çanakkale İl Özel İdarede çalışan baba Tuna Onat ile hayatını kaybeden gencin üniversite öğrencisi kardeşi Akın Onat törende hep kol kola dururken, Dardanel fabrikasında çalışan anne Yasemin Onat ise akrabaları tarafından bir sandalyeye oturtuldu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra merhum gencin naşı arkadaşları tarafından omuzlara alınarak Çanakkale Şehir Mezarlığına götürülüp toprağa verildi.

(Günnoş Yıldız)

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech