Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önder; “Her eve gireceğiz”

Öner; “Her eve gireceğiz”

Öner; “Her eve gireceğiz”

CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder Yeni Anayasa görüşmelerini ve referandum öncesi geçekleştirecekleri çalışmaları anlattı. Önder, Yeni Anayasa’ya karşı oluşturulacak ekiplerle her eve gireceklerini belirtti.

Sendikalar ile görüşmesi sırasında konuşan Önder, Son Anayasa görüşmelerini ve CHP teşkilatı olarak gerçekleştirecekleri çalışmaları aktardı. Yeni Anayasa’yı ve Başkanlığı sert bir dille eleştiren Önder, yeni Anayasa’ya karşı Erbakan döneminde gerçekleştirilen ekipler ile kapı kapı gezerek halkı ikna yoluna gideceklerini açıkladı.

Önder, şu açıklamalarda bulundu;

“Egemenli kayıtsız şartsız milletindir. Yeni Anayasa’da milletin mi? Hayır değil. Başbakan var mı? Yok. İnsanları uyutuyorlar. Şimdi sormak lazım bugüne kadar senini hangi yetkin noksandı. İstediğin Genel Başkanlık. İstediğini atayabiliyorsun. Bu konu gelecek hafta 10’undan itibaren görüşülmeye başlıyor. Bırakalım şimdi Genel Başkanlığı vatandaşın can ve ml güvenliğinin teminatı sen değil misin? Bu ülkeyi ne hale getirdin ki muhalefet lideri ile ilgili önlem alma gereği duyuyorsun. Hanginiz ne olacakta bu memlekette özür dilemekten öteye gideceksiniz. Ne olması gerekiyor?”

“HER EVE GİRECEĞİZ”

“Bunların hepsini anlatacağız. Şu anda alanlara inelim ancak propaganda ve ikna tekniğini bilmiyorsa, söylem birliği konusunda açıklayıcı bilgiler vermiyorsa ne işe yarar. Erbakan döneminde yapılan bir çalışma vardı. Her eve giriliyordu. İşte bu ekipler bize lazım. Bu bana oy vermez, bu bizden değil, gittiğimiz yerlerde CHP demeden önce karşı tarafı dinleyeceğiz. Beden dilini anlayacak şekilde dersler veriyoruz.  sonra anlatmamız lazım. Kimlerden olumlu dönüşler olursa ona bir daha gideceğiz. Başta bizi tanıdı bizi. Ancak kendisi keskin AKP’ye giderse cennete gideceğim diyor. Ona çizgi çekip vakit ayırmayacağız. Ancak AKP’li olsa da bize yumuşak gelen insanlar ile daha fazla vakit geçireceğiz.”

“BASIN KAFŞISINDA SİYASETİN ANLAMI YOK”

“İnsanları ev çalışmalarına hazırlayacağız. Yoksa burada geçip basının karşısında siyaset yapmanın anlamı yok. Çünkü öbür türlü insanlar seni bilmiyor ve duymuyor. Oturuyorsun kahveye vatandaş cari açıktan bana ne diyor, sen bize gel diyor. Çünkü o ona müsait.” (Eren Aşnaz)

      

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech