Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale ile kan bağımız var”

“Çanakkale ile kan bağımız

“Çanakkale ile kan bağımız var”

Bir dizi ziyaretlerde bulunma amacıyla Çanakkale’de bulunan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Belediye Başakanı Ülgür Gökhan’ı dün makamında ziyaret etti.

Çanakkale’nin Tarsus için büyük bir önemi olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Can, “Çanakkale tüm Türkiye için önemli ama Tarsus için daha önemli… Hem Eceabat ile kardeş şehir protokolümüz var hem de Nusrat Mayın Gemisi şehrimizde… Dolayısıyla bir kan bağımız var” diye konuştu. Orijinal Nusrat Mayın Gemisinin bulunduğu Tarsus’ta park düzenlemesi ile birlikte Çanakkale’ye gelemeyenlere Çanakkale ruhunu yaşattıklarını belirten Başkan Can, bu anlamda Nusrat Mayın Gemisinin kentin tanıtımında da büyük bir rol oynadığını kaydetti.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan ise Tarsus’un Nusrat Mayın Gemisini sahiplenmiş olmasının takdire değer olduğunu belirterek, “Bu bağlamda bir gönül bağımız var” diye konuştu. Güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetle devam eden ziyaret sonunda Başkan Gökhan, konuk Belediye Başkanı Şevket Can’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, hediye takdiminde bulundu. Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech