Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Sürpriz Olmadı

Sürpriz Olmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Teşkilatı, dün Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin isteği doğrultusunda Türkiye genelinde 41 il ile birlikte kongre düzenledi.

Dün yapılan Çanakkale MHP İl Kongresinde ilginç bir iki olay yaşanırken, sonuçta sürpriz yaşanmadı. Belediye Sosyal tesislerinde yapılan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in davetli olarak katılarak Divan Başkanlığı yaptığı il kongresinde 3 aday yarıştı. Delegelerden beklenen katılımın gözlenmediği yarışın sonucunda mevcut başkan Hakan Pınar, güven tazeledi. Seçimi kazanan Hakan Pınar, adaylık konuşmasında CHP’ye ve Kepez Belediye Başkanı Ömer Mutan’a yüklendi.

ÇETİN’E SÖZ VERİLMEMESİNE TEPKİ

MHP’den seçilen Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, yönetimi ile birlikte kongreye geldi. Başkan Ünal Çetin’in söz istemesine karşın kongrede konuşturulmaması, delegeler ve üyeler arasında tepkiye neden oldu. Yaşlı bir partili “Halktan oy alıp seçilen belediye Başkanına söz verilmiyorsa bu parti büyümez, büyütülemez” diyerek tepkisini dile getirdi.

Vekil Erdem, Genel Başkan’ın selamını getirdim diyerek başladığı konuşmasını birlik ve beraberlik vurgusuyla tamamladı.

Üç ismin yarıştığı kongrede Hakan Pınar, 210 oy alırken, Aziz Asan 105 oy, Ufuk Yalçın da 48 oy aldı. Biga, Gelibolu ve Ocak başkanları Hakan Pınar’a destek verdi. Öğrenildiğine göre yapılacak ilk seçimlerde de milletvekilliğinin ilk sırasına Bigalı bir adayın oturması bekleniyor.

PINAR RAKİPLERİNE BİRLİKTE ÇALIŞMAYI ÖNERDİ

Güven tazeleyen Pınar, şu ifadelere yer verdi: “Değerli dava arkadaşlarım hepinizin yüreği var olsun. Bu kongrede matematiksel olarak Hakan Pınar kazandı görünmekte ancak kazanan her birinizin o koca yürekleridir. Hepinize saygılar sunuyorum. Bir sözüm vardı benim eğer Ufuk Başkan ya da Abdülaziz Asan Başkanım kazansaydı emirlerinde çalışmaya hazırım demiştim. Bunu gittiğim her yerde de ifade ettim. Ben her iki değerli başkanıma da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bundan sonra milliyetçi hareketin başarısı için hep birlikte çalışmayı öneriyorum. Beni kırmayacaklarını ümit ediyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene…”

Nermin G. Yıldız – Sabih Can Durmuş

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech