Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siteler Arası Dostluk Turnuvası

Siteler Arası Dostluk Turnuvası

Siteler Arası Dostluk Turnuvası

Çanakkale Esenler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından kendilerine belediye tarafından tahsis edilen halı sahada mahalle sakinlerinin katılımıyla siteler arası halı saha turnuvası organize ediyor.

Bu ve benzer sportif faaliyet ve etkinliklerinin devam edeceğini belirten Çanakkale Esenler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nihat Duman, gazetemize verdiği demeçte kulübün kuruluş misyonu, faaliyetleri ve hakkında bilgiler de aktardı.

Esenler Gençlik Spor Kulübü Derneği, sportif eğitim çalışmaları yapmak ve uygulamak, spor yarışmaları düzenlemek, mahalle sakinleri ve üyeler arasında sportif anlayışı ve çalışmaları özendirmek, üyelerini arkadaşlık, dostluk ve karşılıklı anlayış bağları ile birleştirmek , sevgi ve saygıya dayalı sosyal ilişkileri geliştirmek yediden yetmiş yediye sporu sevdirmek ve uygulatmak amacıyla faaliyet yürüttüğünü aktaran başkan Nihat Duman; “4 Mayıs 2016 tarihinde törenle kulübümüze teslimi yapılan halı sahamızdan, yarışmacı takımlarımız U-11 ve U-12’ler bölgedeki ilk ve orta öğretim kurumları, belediye etkinliği kapsamında plates kursuyla bayanlarımız, henüz okula gitmeyen miniklerimiz istifade etmeye başladılar ve halende devam etmekteler. Halı sahamız için baştan beri talebimiz olan yaz ve kış aylarında sabah 10 gece 10 uygulamasının mahsuru bir tarafa, tüm site sakinlerince büyük beğeni ve takdir topladığını da belirtmek isterim. Özellikle Belediye Başkanımızın söz vermiş olduğu yeni spor sahasının hizmete girmesine kadar olan sürede bu mevcut uygulamanın devam etmesini ve kulübümüzde  özellikle maddi anlamda karşılaştığı güçlükleri aşma konusunda biraz nefes almasını temenni etmekteyiz. Sonuç olarak kısa bir süre içerisinde bize bu tesisleri kazandıran ve bu turnuvaları düzenleme imkanı sunan Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’a bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi.

FİNAL 24 MAYIS’TA

3 Mayıs 2017 itibariyle de 40-50 yaş ve daha büyük mahalle sakinlerimiz ile sitelerden gelen talepler doğrultusunda bir turnuva başlattıklarını belirten Nihat Duman; “Her gece 20:00-21:00 ve 21:00-22:00 olmak üzere ikişer sitenin katılımıyla halen devam eden turnuvamızın finali mümkün olması durumunda Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın katılımıyla 24 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek. Birinciye kupa, ikinciye plaket ve katılımcı sitelerimize teşekkür belgeleri verilerek turnuvamızı sonlandıracağız.” dedi.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech