Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üç Oyuncumuz Seçmelere Davetli

Üç Oyuncumuz Seçmelere Davetli

Üç Oyuncumuz Seçmelere Davetli

Çanakkale Belediyespor forması giyen üç oyuncunun milli takım seçmeline davet edildi. Bu oyuncuların gelecek sezon da Çanakkale forması giyip giymeyeceği ise merakla bekleniyor.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamada 2018 Voleybol Dünya şampiyonası Avrupa kıta elemeleri için 33 kişilik aday kadrosuna Çanakkale Belediylespor forması giyen Libero Buse Kayacan, davet edilirken, Orta oyuncular arasında da Beyza Arıcı’nın ismi bulunuyor. Pasör Çaprazları arasında da Ceren Kestirengöz yer aldı.

Bu arada Belediyespor yönetimi Pasör Seda ile sözleşme yenilerken, orta oyuncu Beyza’nın lisansının bulunduğu Vakıfbank’a geri döneceği, Libero Buse’nin ise Galatasaray’a imza atacağı öğrenildi. Ceren Kestirengöz’ün ise durumu ileriki günlerde belirlenecek.

YARDIMCILARLA YOLLAR AYRILDI

Öte yandan yönetim kurulu kendi arasında yaptığı görüşmenin ardından Teknik Direktör Üzeyir Özdurak’ın verdiği rapor doğrultusunda Yardımcı Hoca Volkan Güç ile yollarını ayırdı. Güç ile birlikte altyapıya getirilen hocaların da sözleşmesinin uzatılmaması karara bağlandı.

Teknik patron Üzeyir Özdurak’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerine de başlandığı öğrenildi. Aslı Yıldız

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech