Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pikniğe değil, doktora geldiler

Pikniğe değil, doktora geldiler

Pikniğe değil, doktora geldiler

Balıkesir’in Edremit ilçesinden Çanakkale Devlet Hastanesine doktor muayenesine gelen hasta, işlemlerin uzun süreceği düşüncesiyle geçici olarak hastane bahçesine yerleşti.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nin bahçesinde çaydanlığından, kumanyasına kadar tam teçhizat gelen ve adeta bahçeye yerleşen vatandaş, aslında doktor kontrolüne gelen bir hasta. Bu hastanın yastığı limon kasası, örtüsü ise el örmesi hırkası… Balıkesir’in Edremit ilçesinden Çanakkale Devlet Hastanesi Nöroloji bölümünde muayene olmak ve tetkiklerini yaptırmak için gelen hasta, işlemlerin uzun sürmesinden dolayı hastane bahçesinde konaklıyor. Adını vermek istemeyen ve hastanın kızı olduğunu belirten vatandaş, daha önce de bu hastaneye geldiklerini ve işlemlerin uzun sürmesinden dolayı bu defa hazırlıklı geldiklerini belirtti.

Radyoloji bölümünde sıra sıkıntısı yaşadıklarını ve doktor muayenesi için uzun süreler beklemeleri gerektiğini belirten vatandaş, Çanakkale’de bir tanıdıkları olmadığı için hastane bahçesinde kaldıklarını söyledi. Bugün işlemlerin bitmemesi durumunda geceyi burada geçireceklerini söyleyen hasta yakını, Radyoloji bölümünden sıra almada ve sıranın kendilerine gelmesinin uzun sürmesi noktasında şikâyetçi. Hastaneye işi düşen Çanakkaleliler ise çimlerin üzerinde çaydanlığı ve eşyalarıyla pikniğe gelmiş görüntüsü veren bu anne kızın ne yaptığını anlamaya çalışıyor.

Engin Ören

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech