Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlardan Kandemir’e Tebrik

Başkanlardan Kandemir’e Tebrik  AK

Başkanlardan Kandemir’e Tebrik

 AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve MHP İl Başkanı Hakan Pınar ile başından beri desteklerini esirgemeyen Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu da Kent Konseyi Başkanı seçilen Engin Kandemir’i tebrik etti.

 Öğle saatlerinde başlayan Seçimli Genel Kurul, gece yarısına kadar devam etti. 3 tur Kent Konseyi Başkanı oylamasının ardından yürütme kurulu seçimlerine geçildi. Engin Kandemir’in son turda 216 oy alarak başkan seçilmesi ise AK Parti ve MHP tarafından sevinçle karşılandı. İl Başkanları ise Kandemir’i bizzat tebrik etti.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ Türkan Saylan sosyal tesislerinde yapılan seçimleri gün boyu aralıklarla izleyerek günün sonunda başkanlığı kesinleşen Engin Kandemir’i tebrik etti. Karadağ, burada yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin malumu üzerine aslında Kent Konseyi seçimleri çok öncesinde yapılacaktı fakat mevcut yönetimin ertelemesi ile seçimler ancak bugün yapılabildi. Geç olsun güç olmasın çabası içerisindeydik. Nitekim öyle oldu. Yapılan seçim sonucunda bariz bir oy farkı ile Kent Konseyi başkanlığına kentimizin sevilen isimlerinden Engin Kandemir seçilmiş oldu. Bizler de Engin Başkanı ve Yönetimini tebrik ediyoruz. Umuyorum ki artık Kent Konseyini Kentliler yönetecektir. Engin Başkan yerli ve milli bir adamdır. Bizler de yapacağı çalışmalarda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum. Engin Başkan ve Yönetimini tekrar tebrik ediyorum.”

Geç saatlerine kadar il yönetimiyle birlikte genel kurulun bitmesini bekleyen MHP İl Başkanı Hakan Pınar da sürecin başından beri Engin Kandemir’i desteklediklerini ifade ederek tebrik etti. Kandemir’in birleştirici ve kamu yararına bir başkanlık yürüteceklerine olan inançla destek verdiklerini belirtti.

Öte yandan genel kurula tam kadro gelerek Engin Kandemir’e olan desteklerini açıkça gösteren esnaf odaları da Kandemir’i tebrik etti. Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu da gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale’nin sivil toplum örgütleri adı altında Çanakkale’nin gelişip kalkınması için  yapılan bir seçim. Geçmiş dönemde görev yapan herkese teşekkür ederiz. Ama eksiklikler var. Olmasa bu kadar çekişmeli seçim olmazdı. Nedeni; genel kurulun vermediği bir yetkiyi yönetim kurulu tarafından bazı derneklerin çıkarılması bile onların eksisiydi. Aslında gönül almak lazım, gönül kırmamak lazım. Aslında kent konseyi çok etkili, yetkili bir kurum da değil. Almış olduğu kararları, hazırlamış olduğu projeleri belediye meclisi kabul ederse ancak uygulamaya geçecek. Belli bütçeleri var ama burada güzel projeler yapabilmek için uyum içerisinde çalışmak lazım. Eksikleri iyi tespit etmek lazım.

Kandemir, odalar olarak bizim adayımızdı. Dolayısıyla hayırlara vesile olsun. Kırmadan dökmeden güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Esnaflara da faydalı olacağına inanıyorum. Bugüne kadar kendi kafasına göre hareket ediyorlardı, bundan sonra Kent Konseyinin uyum içerisinde çalışacağını düşünüyorum.”   Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech