Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kordonda Çocuk Kahkahaları

Kordonda Çocuk Kahkahaları Çanakkale’de

Kordonda Çocuk Kahkahaları

Çanakkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları,  “23 Nisan Mutlu Yüzler” Kortej Yürüyüşü ile başladı.

18 Mart Stadyumu’nda bir araya gelen çocuklar, rengârenk kostümleri içinde kendilerine eşlik eden maskotlar ve Halk Eğitim Müdürlüğü Masal Kahramanları Topluluğu ile beraber; Morabbin Parkına yürüdü.

Gösteri grupları, öğrenciler, okul yöneticileri, öğretmenler ve halkın oluşturduğu korteje; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özkan, Kurum Müdürleri,  Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri eşlik etti.

Korteje Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile kardeş okul olan Romanya, Mecidiye Şcoala Constantın Brancuşı da katıldı. Dev kortej sloganlar ve şarkılar eşliğinde Morabbin Parkı’na yürürken, çevrede bulunan vatandaşlar da alkışlarla yürüyüşe destek verdi. Renkli gösteriler eşliğinde Morabbin Parkına gelen kortej Kordon´u çocuk bahçesine çevirdi.

Morabbin Parkı’nda devam eden etkinliklerde Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özkan günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi.  Bayramı doyasıya yaşayan çocuklar protokolün önünde doyasıya dans ederek, eğlendi.

Morabin Parkı’nda etkinlikler, Mustafa Kemal İlkokulu Mehter Topluluğu gösterisi ile başladı.  Halk Eğitim Müdürlüğü Boreas Orkestrasının konseri ile devam eden etkinlikler Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bando Komutanlığı konseri ile sona erdi. Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech