Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın İşletmecilere Yönelik Seminer

Kadın İşletmecilere Yönelik Seminer

Kadın İşletmecilere Yönelik Seminer

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından yürütülen ‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği’ projesi kapsamında düzenlenen seminerlerin 13’üncüsü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İÇDAŞ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İŞKUR haber bültenine göre; Projenin amacı, Kadınlara ait ya da kadınlar tarafından yönetilen KOBİ’lerin sürdürülebilir büyümelerinin desteklenmesi ve istihdam oluşturmaları için finansal ve teknik iş geliştirme araçlarına erişimlerinin kolaylaştırılması ile danışmanlık hizmetlerinin verilmesi…

Çanakkaleli kadın girişimcilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen seminerde konuşan Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yardımcısı Mustafa Höke, kadın işletmelerine finansman ve danışmanlık desteğinin artmasının ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rolü olduğunu kaydederek “İŞKUR’un Operasyon Faydalanıcısı sıfatıyla yer aldığı Proje kapsamında kadın girişimciliğinin güçlendirilmesini oldukça önemsiyoruz. Çanakkale kadın girişimciliği konusunda ön sıralarda yer alıyor. Kadın girişimciliğinin desteklenmesine ve kadın istihdamının artırılmasına yönelik faaliyetleri proje sonrasında da destekleyeceğiz. İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetleri kapsamında insan kaynaklarını yönetme konusunda da yardımcı olacağız. Bu şekilde sürdürülebilirliğe ilişkin İŞKUR katkısını en üst düzeyde sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kurulan İŞKUR standına da kadın girişimcilerin ilgisi yoğun oldu. Katılımcılar Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamındaki teşvikler ve İşbaşı Eğitim Programı konusunda bilgilendirildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech