Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ, KoçFest ile Eğlenceye Doydu

ÇOMÜ, KoçFest ile Eğlenceye

ÇOMÜ, KoçFest ile Eğlenceye Doydu

Koç Holding’in üniversiteler ile iş birliği içerisinde yürüttüğü festivalin 14’üncüsü, 20-21 Nisan’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirildi.

Terzioğlu Yerleşkesi’nde, açık hava oyunları ve Basketbol Süper Lig Yükselme müsabakaları gibi çeşitli etkinlikler düzenlenirken, sosyal medya ile entegre bir çok eğlenceli etkinlik de organize edildi. Yapılan çekilişler ile etkinliğe sadece seyirci olarak katılan gençler de heyecan yaşadı. Etkinlikler kapsamında yapılan çekilişlerde sürpriz hediyeler, karaoke yarışları, kuş bakışı futbol, trambolin, robotik futbol gibi birçok aktivite yapıldı.
ÇOMÜ, Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen spor müsabakaları gündüz etkinlikleriyle renklenirken, festival çerçevesinde 20 Nisan 2017 saat 21.30’da Dardanos Yerleşkesi’nde Şebnem Ferah gençlerle buluşarak unutulmaz anlar yaşattı.



“AMACIMIZ FAİR-PLAY RUHUNU ÜNİVERSİTELERDE YAŞATABİLMEK”

Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel, festival hakkında gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Bu projede bizim temel vizyonumuz; Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları’nı, bilinen ve takip edilen bir spor organizasyonu haline getirerek, sporda olimpiyatların taşıdığı değerleri ve misyonu, Türkiye’de üniversite sporları için taşıyacak bir organizasyon yaratabiliyor olmak. Gençlere sporcu olma deneyimini ve bu deneyimin yarattığı özgüveni, birlik beraberliği ve fair play ruhunu üniversite yıllarında yaşatabilmek ve ülkemizin uluslararası spor oyunlarında daha güçlü ve layıkıyla temsil edilebilmesine katkıda bulunabilmek. Branşlarında şampiyon olan takımların Avrupa Şampiyonalarına gönderilmesine verdiğimiz destek de bu yönde geliştirdiğimiz vizyonun bir yansıması. Projeye başladığımız günden itibaren, üniversiteli sporcuların Koç Spor Fest’te elde edecekleri deneyim ve fair-play ruhunun, Türkiye’nin gelecekte sporda elde edeceği başarıların da en büyük habercisi olacağına inandık. Bu kapsamda, Koç Spor Fest’in uluslararası organizasyonlara entegre edilmesini çok önemsedik ve önemsemeye de devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Koç Spor Fest’te mücadele eden üç sporcu, Brezilya’da düzenlenen Rio 2016 Yaz Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil etme başarısı gösterdi. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Koç Spor Fest’in bu yılki şampiyonları da 2018’de düzenlenecek Avrupa Üniversite Şampiyonaları’nda ülkemiz adına mücadele edecek. Bu sporcuları ülkemiz adına yarışırken görmek bizi son derece gururlandırıyor.  Bütün bunların sonucu olarak, düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz online takip ve saha araştırmalarına göre, gençlerimizin üniversite sporlarına olan ilgisinin ve katılımın her sene arttığını görüyor ve çok mutlu oluyoruz.”

Yıldız Sağlam

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech