Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu’nun Çınarlarına Asaletin Simgesi Hediye

Gelibolu’nun Çınarlarına Asaletin Simgesi

Gelibolu’nun Çınarlarına Asaletin Simgesi Hediye

Gelibolu Belediyesi “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında kıdemli hemşehrilerini bu yılda unutmayarak bir dizi ziyaret programı düzenledi.

“Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında kıdemli hemşerilerini evlerinde ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkan Vekili Kemal Tarım, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini dileyerek asaletin simgesi olarak kabul edilen ‘Devrek Bastonu’ hediye etti.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın rahatsızlığı nedeniyle bu göreve vekalet eden Başkan Vekili Kemal Tarım tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçenin çınarlarına Zonguldak’ın Devrek ilçesinde “Kızılcık” ağacından yapılan, asaletin simgesi olarak kabul edilen “Devrek Bastonu” hediye edildi. “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan çınarlarımızdır. Onlar derin birikimlerinin kıymetini bildiğimiz baş tacımızdır” diyen Tarım, kadın ustaların elinde üretilip hayat bulan bastonu ilk olarak belediye hizmet binasında karşılaştığı Yılmaz Akçağlar isimli vatandaşa takdim etti.

İlçe merkezinde yaşayan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen noktalara gerçekleştirilen ziyaretlerin ilkinde Aleaddin Mahallesi’nde yaşayan 91 yaşındaki Nezahat Evren ile buluşan Başkan Vekili Kemal Tarım, kendisine sağlık ve sıhhat içerisinde nice yıllara erişmesi dileğinde bulundu.

Bir sonraki buluşmasında ilçenin yaşayan bir başka çınarlarından Hamide Toprak (91) ile bir araya gelen Tarım, kendisi ile sohbet ederek keyifli dakikalar yaşadı.

Gülsüm Şalgam ve Sebahat Şimşek isimli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hediyelerini sunan Başkan Vekili Tarım, programı Hatice (82) ve Seyit Güneş (86) çiftine yaptığı ziyaretle sürdürdü. Güneş çiftine acil şifalar dileyen Tarım, belediye olarak yaşlılara hizmette kusur etmemeyi kendilerine en önemli görev gördüklerini vurguladı.

Emektar hemşerileri ile sohbet edip kendilerine hal hatır soran Başkan Vekili Tarım, ziyaretlerinin durağında Yüksel Koru (83) ile bir araya geldi. Tüm ziyaretlerde ‘ağzımızın tadı bozulmasın’ diyerek çikolata da hediye eden Tarım, “Yaşlılarımızı sevgiyle, saygıyla kucaklıyor, onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her anını sağlıkla, mutlulukla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech