Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahar Dönemine Hazırlar

Bahar Dönemine Hazırlar Çanakkale

Bahar Dönemine Hazırlar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) ailesi, haftasonu kahvaltıda bir araya geldi.

Gestaş İskelesinde toplanmayla başlayan etkinlik, 35 kişinin katılımında Donanma Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Uzun bir tatilin ardından yeniden bir araya gelen ÇSATT ailesinin mutluluğu, üyelerin gözlerinden okunuyordu. Tatili, bahar döneminin yoğun temposuna hazırlanmak için bir fırsat olarak gören ÇSATT ailesi hep bir ağızdan “Bahar Dönemine Hazırız” mesajı verdi.

Üyelerin azmi için teşekkür eden topluluk başkanı Bekir Gürlek özetle sözlerine şu şekilde devam etti:

“ÇSATT kuruluşundan bugüne, her daim 1915’ten günümüze köprü olmayı sürdürmüştür. Bu güzide yolculukta bizimle beraber olan dostlarımızı burada bir arada görmek mutluluk verici bir durum. ÇSATT ailesi bahar döneminde de aramıza yeni katılacak dostlarımız ile birlikte Çanakkale Savaşları’nı araştırmaya ve anlatmaya kararlı bir şekilde devam edecektir.”

Tatil sürecinin değerlendirildiği ve bahar döneminde topluluğu bekleyen yeniliklerin konuşulduğu etkinlik 13.00 itibariyle son buldu. ÇSATT bahar dönemine de hızlı bir giriş yaparak, 10 Mart 2017 Cuma Bahar Dönemine Merhaba Etkinliğini ve 12 Mart 2017 Pazar Geleneksel Gelibolu Yarımadası Şehitlik Ziyaretini gerçekleştirecektir.

ÇSATT 6-7 Mart tarihlerinde ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsünde, 9-10 Mart tarihlerinde ÇOMÜ Çanakkale Şehitleri Yerleşkesinde kurulacak tanıtım masalarında yer alacaktır. Topluluk hakkında daha detaylı bilgi almak ve Gelibolu Yarımadası Şehitlik Ziyaretine katılabilmek için tanıtım masalarına uğrayabilirsiniz. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech