Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan’dan Aliyeva Eleştirisi

Başkan Gökhan’dan Aliyeva Eleştirisi

Başkan Gökhan’dan Aliyeva Eleştirisi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, önceki gün katıldığı Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın toplantısında referanduma yönelik ilginç değerlendirmelerde bulunurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in eşini Cumhurbaşkanı Yardımcısı ilan etmesini eleştirdi.

Çanakkale Belediye Başkanı olarak görülmediğini ifade ederek konuşmasına başlayan Gökhan; “Bir referandum var ‘Evet’çi de ‘Hayır’cı da bu ülkenin evladı. Ayrışmaya kesinlikle müsaade etmeyin. Çevrenizdeki insanlara düşmanlık derecesinde yaklaşmayın. Çünkü bunun 17 Nisan’ı da var. 17 Nisan’da yüz yüze bakacağız. Eğer bu süreçte birbirimizi kırar döker düşman beller, silah çeker ya da engellersek. 17 Nisan sabahı yüz yüze bakamayız. Bu bir referandum, seçim değil. Anayasanın yararlı olup olmadığına bakacağız… Televizyonlar var, broşürler dağıtılacak. Kendinize göre karar vereceksiniz. Bunun sonuçları ile  bilgileneceksiniz. Mutlaka ve mutlaka oy kullanmaya gitmelisiniz. Görevinizi yapmak zorundasınız. Lütfen özellikle şunu rica ediyorum 16 Nisan’a kadar şartlanmadan, bir siyasi görüşü içinizde tutmadan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, bugün başka bir iktidar yarın başka bir iktidar olacağını unutmadan, böyle bir sistemin Türkiye iyilik getirip getirmeyeceğine ya da ülkeyi geri dönülmez bir noktaya getirip getirmeyeceğine bakmalıyız.” diye konuşarak düşmanlık gütmemek gerektiğine dikkat çekti.

GÖKHAN’DAN ALİYEVA’YA ELEŞTİRİ
“Herhangi birini ya da siyasi partiyi görmeden şöyle düşüneceksiniz; Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeniden kuruluyor bunun nasıl olacağına karar vereceksiniz. Anayasa toplumsal sözleşme demektir. Bu ülkede her siyasi, dini, etnik görüşten insanlar oturup sözleşme yapıyoruz. Bu sözleşmeye dayanarak da yasalar çıkarılıyor. Bu şartlar bizler için iyi mi? Bu ülkenin kurtulması için mücadele verenlere uyuyor mu? Azerbaycan Başkanı Aliyev karısını birinci başkan yardımcısı yaptı. Bu ne demek? Aliyev’e bir şey olursa hanımefendinin ülkeyi yönetmesi demek. Hanımefendinin bu noktadaki kapasitesi nedir? Var mı yok mu? Seçildi mi? Hayır!”

Yıldız Sağlam

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech