Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap Okuyarak Farkındalık Yaratmak

Kitap Okuyarak Farkındalık Yaratmak

Kitap Okuyarak Farkındalık Yaratmak

Çanakkale Lions Kulübü – Gençlik Komitesi, 21 Şubat akşamı Duvar Dibi Cafe&Bar’da farkındalık yaratmak adına kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Çanakkale Leo Gençlik Kulübü’nün gerçekleştirdiği kitap okuma etkinliğine Çanakkale Gözetmen Kurulu ve Çanakkale Troia Frizbi Takımı da destek vererek katılım sağladılar. Etkinlik 21 Şubat Salı Günü Duvar Dibi Cafe’de gerçekleştirildi. Kulüp üyeleri, Duvar Dibi’ni tercih etmelerinin sebebini ise girişte bulunan kitaplık ve kafenin edebiyata verdiği değerle açıklıyor.
Etkinlik saat 20.00 sıralarında üyelerin çaldıkları zilin beraberinde telefonların toplanmasıyla başladı. Süre sonunda yeniden çalan zil ile birlikte telefonlar sahiplerine dağıtıldı. Yaklaşık yarım saat süren etkinlik boyunca kitap okunarak farkındalık yaratılmaya çalışıldı.
Günümüzde teknolojik aletlerin sosyal hayatımızı ele geçirdiğini düşünen üyeler; Boğaziçi Caz Korosu’nun metroda şarkı söyleyerek gerçekleştirdiği etkinliğin bir benzeri niteliğinde bu etkinliği düzenleyerek teknolojinin bizi yabancılaştırdığına dikkat çektiler.
Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech