Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Lapseki Dünkü Lapseki Değil’

‘Lapseki Dünkü Lapseki Değil’

‘Lapseki Dünkü Lapseki Değil’

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Lapseki Sanayiciler ve İş Adamları Derneği(LASİAD) Genel Kurul toplantılarında yeni yönetimlerini belirledi. 

Lapseki Belediyesi’ne ait sahil sosyal tesislerinde gerçekleşen ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın da katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığı’nı Metin Yılmaz, Katip üyelikleri  ise Hakan Genç, Cuma Doğan yaptı. Yaklaşık iki yıl kadar önce kurulan ve şu an 28 üyesi bulunan ‘Lapseki Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’ kurucu başkanı Hüseyin Duman yaptığı konuşmada, “Bölgemizde son yıllarda gelişmeler yaşandığından bizde arkadaşlarla birlikte iş adamları derneği kurmaya karar verdik. İki dönem başkanlık yaptıktan sonra bırakıyorum çünkü sürekli değişim olursa da arkadaşlarımız görev yaparsa daha iyi olur inancındayım” dedi.

“LAPSEKİ DÜNKÜ LAPSEKİ DEĞİL”

Genel kurula katılan belediye başkanı Eyüp Yılmaz, “Her geçen gün değişim ve gelişimin çıplak gözle fark edildiği ilçemizde böyle bir derneğin olması beni gerçekten çok mutlu ediyor. Fakat bu derneği faal hale getirmek gerekiyor. Bu güne kadar ne yapıldıysa bundan sonra çok daha fazla şeyler yapmak lazım. Çünkü artık Lapseki dünkü Lapseki değil. Bu günde geçiyor, yarın çok farklı yerde olacağız. Hepimiz ona göre tedbirlerimizi almamız gerekiyor. Hepiniz farklı sektörle iş yapıyorsunuz.  Gerçek olan bir şey var, o da biz istesek de istemesek de Lapseki artık eski Lapseki olmayacak. İşin gerçeği bu. Bize çok gelen oluyor, ben ilçe belediye başkanı olarak gelen yatırımcılara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama ben istiyorum ki bundan sonra sizler bu işi yürütün. İlçemize gelen yatırımcılar siz iş adamlarıyla beraber olsun. Çünkü bu dernekte her sektörden arkadaşımız var. Bu süreçte bana ne görev düşerse ben her zaman hazırım yeni yönetim kurulu hayırlı olsun” dedi.

“ÇANAKKALE’NİN PARLAYAN YILDIZI LAPSEKİ OLACAK”

Yeni seçilen yönetim kurulu başkanı Zekeriya İşseven, “Öncelikle ben kurucu başkanımız ve yönetim kuruluna bu güne kadar yapmış oldukları görevden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şunu ifade etmek isterim ki Çanakkale’nin parlayan yıldızı Lapseki olacak. Bu yüzden en az altı ay çok çalışmamız lazım. Yapacak çok işimiz var. Ben yirmi yılı aşkın bir zamandır ilçemizde birkaç farklı iş dalında ticaret yapıyorum. Meyve üretiminde dünya genelinde ismi tanınmış olan ilçemiz artık 1915 Çanakkale Köprüsü’yle anılacak. Son birkaç yıldır her geçen gün ilçemize bir çok yatırımcı geliyor. Emlak piyasası aldı başını gitti ve gidiyor. Bizim de dernek olarak ilçemiz için bir şeyler yapmamızın geldiğini düşünüyorum. İlerleyen süreçte siz yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli ilçe halkımızı Türkiye genelinde büyük şirketlerin yönetim kurulu üyeleriyle tanıştırmayı hedefliyorum. Bismillah dedik başladık hepimiz için hayırlı olsun” dedi. İHA

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech