Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahududu’ya Yoğun Talep

Ahududu’ya Yoğun Talep 21

Ahududu’ya Yoğun Talep

21 Şubat’ta Çanakkale’de İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelenecek olan Tiyato Kare’nin Ahududu adlı oyununun biletleri dağıtılmaya başlar başlamaz yoğun ilgiyle karşılandı.

Tiyatro severler, 15 Şubat günü biletlerin dağıtıldığı saat olan 12.30’dan itibaren biletler için sıraya girdi. Biletlerin dağıtıldığı belediye binasında da halk uzun kuyruklar oluşturdu. Oyunun biletleri kısa süre içinde tükendi.
Dünyanın en büyük starları tarafından yorumlanan ve Cary Grant’ın başrolde oynadığı bir film olarak da bilinen (Arsenic and Old Lace), Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından oynanmıştı.Oyunun yeni prodüksiyonunda ise başrollerde Suna Keskin ve Melek Baykal var.
Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye dönüyor. Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle dönüyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran var!
Joseph Kesselring’in yazdığı Nedim Saban’ın yöneteceği, izleyiciye gülmeyi vaat eden oyun 21 Şubat’ta İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelenecek.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech