Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

7’den 70’e Satranç Ustaları

7’den 70’e Satranç Ustaları

7’den 70’e Satranç Ustaları

Çanakkale’de her yıl düzenlenen Kadınlar İl Birinciliği  Satranç Turnuvası, geçtiğimiz hafta Çanakkale Belediyespor Merkezi’nde düzenlendi.

Satranç Federasyonu takviminde yer alan ve her yaş grubuna açık olan Turnuva, 7 tur üzerinden İsviçre sistemiyle oynandı. Uzun süren Turnuva çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Çanakkale Belediyespor Satranç Takımı’ndan kadın sporcularımızın da yarıştığı Turnuvada CM Takım oyuncularımızdan Bensu Kahraman 8 yaş kategorisinde 1. olurken aynı zamanda Turnuva 5.si oldu. Yine CM Takım oyuncularımızdan Azra Arslanel 10 yaş kategorisi 2. ve Turnuvanın da 6.sı oldu. Bunun yanı sıra Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri’nde, Çanakkale Belediyespor Satranç Baş Antrenörü Rıza Baysal’dan uzun zamandır ders alan Barbaros Sosyal Yaşam Evi Kadın Grubundan Muhlise Girgin 50 yaş üstü kategoride 1.lik madalyasını kazanırken, Emine Ererdal yine aynı kategoride 2.lik madalyasını kazandı. Sporun yaşı olmadığını gösteren Belediyespor oyuncuları ve Sosyal Yaşam Evi Bayanları başarılı performansları ile göz doldurdu.

Çanakkale Belediyespor CM Takım oyuncusu Umut Deniz Olgunay’ın velisi Aysel Olgunay da turnuvaya katılarak tüm sporcu velilerine güzel örnek oldu. Turnuvanın genel kategorisinde ise 1. Didem Nuray Yurdakul olurken, 2. Dilek Türünz ve 3.sırayı Nilsu Enç kazandı.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech