Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Evde Boş Durmuyor

Kadınlar Evde Boş Durmuyor

Kadınlar Evde Boş Durmuyor

Kış aylarında havaların etkisiyle daha az dışarıya çıkan kadınlar, evlerinde de boş durmuyor.  Bu durum kadınları el işlerine yönlendiriyor.

Boş vakitlerini değerlendirirken aynı zamanda da el işi ile çok şık ve kullanışlı ürünlerle elde eden kadınların kış aylarında en çok tercih ettikleri aktivitelerden biri örgü örmek. Birçok farklı yün ile birçok farklı model elde etmek mümkün. Kış aylarında en çok tercih edilen yün çeşitleri ise yün oranı fazla olanlar. Bebekler için ise genellikle pamuklu ve naylon barındırmayan yünler tavsiye ediliyor. Son günlerin modası şiş yerine parmak kullanılarak örülebilen yünler. Zamandan tasarruf ederek kolayca kullanılabilen bu yün hesaplı olmasıyla da hediyelik olarak çok fazla tercih ediliyor.

ÇANAKKALE KADINI ÜRETİYOR

Tuhafiye çalışanı Gül Albayrak, Çanakkale kadınının üretken olduğuna dikkat çekerek; ”Çanakkale’nin en sevdiğim yanı üretmeyi seven bir toplum olmaları. Çok fazla üretmenin sıkıntısı ise pazarlamak oluyor. Çünkü herkes bir şeyler üretebiliyor. Ben burada yalnızca ürün değil fikir de satıyorum. Buraya gelen insanlara da ciddiyetle yaklaşıyorum.” dedi.

TELEVİZYON PROGRAMLARI SATILAN YÜNLERİ ETKİLİYOR

Kadınların televizyonda yayınlanan güncel el işi programlarını takip ettiklerini söyleyen Albayrak; “Ben de her akşam bu programları takip ediyorum. Gelen müşterilerim soruyorlar. Örgünün de kendi içinde bir modası var. Yeni ipler ve modelleri kadınlar televizyonda izledikten sonra gelip soruyorlar. Bizler de takip ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz.”  diye ekledi.

Dilek Akşen – Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech