Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haberimiz Ses Getirdi: Ultrasonda Artık Beklemek Yok

Haberimiz Ses Getirdi: Ultrasonda Artık

Haberimiz Ses Getirdi: Ultrasonda Artık Beklemek Yok

Aralık ayında “3 ay sonraya ultrason randevusu” başlığı altında yaptığımız haber ses getirdi.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde ultrasona girmek zorunda kalan birçok vatandaşa, en az 3 ay sonra randevu verildiği ile ilgili haberimize Aralık 2016’da yer vermiştik. Bazı doktorların izinli olması ve yoğunluğun fazla olmasından kaynaklı olarak bu kadar uzun zaman sonraya randevu verilmesi nedeniyle vatandaşlar isyan ediyordu.

ARTIK BEKLEMEK YOK

Göreve geçtiğimiz aylarda gelen Genel Sekreter Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, 2016’nın sonlarında ‘2017 yılı başından itibaren hastalarımızın mağdur olmayıp memnuniyetlerini sağlamak için Ultrason hizmetlerinde geliştirmeler uygulayacağız.’ diye yazılı bir açıklama yapmıştı.

Dün “Ultrason Hizmetlerinde Artık Beklemek Yok” başlığı altında Kamu Hastaneler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre Çanakkale Devlet Hastanesi’nde ultrason randevularının, hasta yoğunluğu nedeniyle 2 aya uzaması üzerine çalışma başlatan Genel Sekreter Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin yapmış olduğu çalışmalar ile radyoloji uzmanları sayesinde ultrason randevuları en fazla 3 gün sonraya randevu verilecek konuma getirildi.

Bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletmek üzere Çanakkale Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanlarını ziyarete giden Yeşildağ, Çanakkale Devlet Hastanesine 3, Ezine Devlet Hastanesine 1 ve Çan Devlet Hastanesine 1 olmak üzere toplam 5 tane Radyoloji Uzmanının atanacağı ve yeni atanan radyoloji uzmanlarıyla radyolojinin daha da güçleneceği müjdesini de verdi. Yeni hastane hakkında da bilgi veren Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ radyoloji uzmanlarına ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek ziyaretine son verdi. Eren Aşnaz

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech