Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadağ; “Çalmadık kapı kalmayacak”

Karadağ; “Çalmadık kapı kalmayacak”

Karadağ; “Çalmadık kapı kalmayacak”

Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı Yönetim Kurulu 1. Yıl Değerlendirme toplantısı düzenledi.  Bir yıllık görev süresini dolduran İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Yönetim Kurulu faaliyet raporları hakkında bilgilendirme yaptı.

3 Mart 2016 tarihinde AK Parti İl Başkanlığı görevine gelen Yeşim Karadağ göreve geldikten hemen sonra İl Yönetim Kurulunu oluşturdu ve çalışmalarına başladı. Yeşim Karadağ ve Yönetimi, bir yıllık dönemleri süresindeki faaliyetleri hakkında düzenledikleri istişare toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan toplantıyı referandum sürecinden dolayı bir ay erkene aldıklarını ifade eden Başkan Karadağ referandum süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Karadağ; “Tüm teşkilatımız yarın seçim varmış gibi referanduma hazırdır. Seçime en hazır parti zaten AK Partidir. Bu genel ya da yerel seçim değildir. Fakat AK Parti Teşkilatının kararı güçlü bir Türkiye için sandıktan evet çıkmasıdır. Bizler bu uğurda kapı kapı dolaşarak evet çıkması noktasında düşüncelerimizi halkımızla paylaşacağız. Değişiklik yapıla yapıla adeta yamalı bohçaya dönen 1982 anayasasında en kapsamlı değişikliği inşallah bu paketle yapacağız. Artık söz de karar da milletimizindir. Milletimizin kararı baş tacımızdır.  Referandum da evet ya da hayır diyen tarafları bir kenara koyup insanlarımızın düşünse neden evet demeleri gerektiğinin içini dolduracaklardır. CHP, HDP, PKK, YPG, Ermeni Lobisi, DHKP-C, FETÖ  hayır diyor, sadece bu yönüyle baksak evet demenin ne kadar önemli olduğunu anlarız. Bizler AK Parti teşkilatları olarak sandıktan evet çıkması için gece gündüz çalışacağız. Gerek yönetim kurulumuz, gerek belediye meclisimiz, teşkilatlarımız ile daha güçlü bir Türkiye için biz varız diyerek saha çalışmalarına başladık. Önümüzde 2,5 aylık bir süreç var.  Bu süreçte inşallah Çanakkale genelinde sıkılmadık ev, anlatmadığımız madde kalmayacak” dedi.

“MHP İLE BERABER HAREKET EDECEĞİZ”

Çanakkale’deki hedeflerinin yüzde ellinin üzerine çıkmak olduğunu ifade eden Yeşim Karadağ; “Her zaman başaracağımızın üstünde bir hedef koyuyoruz. Çanakkale genelinde baktığımızda hedefimiz sandıktan yüzde 50’nin üzerinde bir evet çıkmasıdır. Anayasa Maddeleri hazırlanırken, MHP ile Sayın Devlet Bahçeli ile masaya oturuldu. Birçok madde AK Parti tarafından hazırlanmış olsa da sonuçta çıkan maddeler Sayın Devlet Bahçeli’nin de istişare ettiği ve talep ettiği noktada birçok madde de değiştirildi. Bizler tüm Türkiye genelinde bu süreci AK Parti ve MHP Teşkilatları ile yürüteceğiz. Zaten anketlerde de Türkiye genelinde %50’nin üzerinde evet çıktığını görüyoruz” dedi.

Engin Ören – Dilek Akşen

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech